ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΡΟΦΙΛ
Στην εταιρεία PAPAZOIS domus inclusive, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη μας οφείλεται στην διαρκή επιθυμία μας να βοηθούμε τους πελάτες να απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ

Το πάθος και η γνώση του αντικειμένου των στελεχών της εταιρείας μας, δίνει στον πελάτη την διαβεβαίωση ότι θα βρίσκεται στην αγορά με την αξιοπιστία που την διακρίνει.

Μέσα από νέα προϊόντα, νέους προσανατολισμούς και πολλές λύσεις για τον πελάτη. Δημιουργεί έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις για διάφορες προκλήσεις του μέλλοντος.

Η εταιρεία PAPAZOIS domus inclusive Ιστορία
Ιδρύθηκε το 1990 και έχει έδρα τα Ιωάννινα. Από το ξεκίνημα της η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια παράδοση ποιοτικών, λειτουργικών και πρωτοποριακών προϊόντων. Η πορεία της υπήρξε κάθετα ανοδική και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο αυτό του εμπορίου.
Ποιότητα 100%
Εξυπηρέτηση 100%
Οίκοι 98%
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Περιγραφή
Η εταιρεία συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικού και ξύλου, δίνοντας σας την δυνατότητα επιλογής αυτών με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική. Στον τομέα των επίπλων κουζίνας μέσα από μια τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων των καλύτερων ιταλικών εταιριών προσφέρει στους πελάτες της την τέλεια λύση για την κουζίνα. Η PAPAZOIS domus inclusive σας δίνει λύσεις για πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες , γκαραζόπορτες, Ιταλικές και Ελληνικές ντουλάπες καθώς επίσης πατώματα, πόμολα, κουρτινόξυλα, βενετικά στόρ και πόρτες πτυσσόμενες. Τεράστια γκάμα από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα των επίπλων με λύσεις για το καθιστικό, τραπεζαρία υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο, μικροέπιπλα, χαλιά και φωτιστικά.
Showroom Δείτε εικόνες απο την έκθεση