Εξοικονόμηση ενέργειας για το σπίτι σας!
Ανανεωθείτε εντός!

Η εταιρεία PAPAZOIS domus inclusive αλλάζει και τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του γραφείου σας, αντικαθιστώτας τις παλιές σας πόρτες, κουζίνες, ντουλάπες με νέες ιταλικών και ελληνικών εργοστασίων που σας εγγυώνται αποτελέσματα υψηλής αισθητικής, εξαιρετικής ποιότητας και ηχομόνωσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αντικατάσταση κουφωμάτων Για όσους δεν αντέχετε τις περιττές, χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες, η εταιρεία PAPAZOIS domus inclusive αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου και αυθημερόν την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέας γενιάς ενεργειακά κουφώματα PVC, αλουμινίου και ξύλου, διασφαλίζοντας τους καλύτερους συντελεστές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Εξοικονόμιση κατ’ οίκον

Οι προτάσεις της PAPAZOIS domus inclusive προσφέρουν λύσεις που διασφαλίζουν ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, λειτουργικότητα, ασφάλεια, θερμομόνωση και ηχομόνωση. Αξιοποιώντας το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» μπορούν όλες οι παλιές κατοικίες να ανανεώσουν τα κουφώματά τους, με επιδότηση και να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση, αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία προκειμένου να σας εντάξουν στο πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον» και σας φέρνουμε σε επαφή με τον ενεργειακό επιθεωρητή. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία!

Πόρτες ασφαλείας

Η εταιρεία PAPAZOIS domus inclusive αναλαμβάνει την αντικατάσταση της πόρτας με νέα θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, επιλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία ελληνικών και ιταλικών εταιρειών, ικανοποιώντας κάθε είδους αισθητική και ασφάλεια, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος που ξεκινά από 499*€.

*Στην παραπάνω τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ